Luciafirande med julbord

(måndag 11 december 2023 18:30) , Forsbacka Wärdshus, Värdshusvägen 22, 81842 Forsbacka, Sverige
Webbplats: https://gavle-forsbacka.rotary2330.se/sv/
Talare:

Inbjudan Till Luciafirande med julbord

Måndag 11 dec 2023 kl 1830 Forsbacka wärdshus

Nu är det dags igen för oss i Gävle Forsbacka Rotaryklubb att inbjuda till årets Luciafest. Efter en paus 2021 pga pandemin och förra årets kombinerade Luciafest och 25-årsfirande, så är vi nu åter tillbaka i gamla gängor. Nu ser vi fram emot vårt traditionella Luciafirande. Med Wärdshuset som inramning låter vi oss återigen komma i julstämning. Som vanligt besöker Lucia oss tillsammans med sina tärnor och nissar. Därefter njuter vi av det goda julbordet. Vi avslutar kvällen med kaffe på maten tillsammans med det populära lotteriet, vars överskott oavkortat går till tullhundarna, vars ändamål är att hitta narkotika, vapen och ammunition.

Pris: 295 kr per person (inkl. lättöl/julmust).

Som traditionen bjuder är var och en välkommen att ta med sig en julklapp, som sedan blir en av vinsterna i lotteriet. Precis som förra året kan lotterna betalas kontant eller med Swish. Och som vanligt är ni välkomna att bjuda med gäster.

Anmälan senast torsdag 7 december till: Håkan Pettersson på tel 070-540 22 28, email hakanpettersson@telia.com, på lista utlagd i Wärdshuset i samband med onsdagsluncherna eller via inbjudan i din mejl.

Hjärtligt välkomna!